Testcenter of COVID SAFE TICKET

19 augustus 2021

Testcenter of COVID SAFE TICKET

Elke dag ontvangen we om en bij de 1500 mensen, wat van GATE een Covid Safe Event maakt. Dit houdt in dat elke bezoeker ouder dan 12 jaar, naast een geldig toegangsbewijs en een identiteitsbewijs, ook een COVID SAFE TICKET moet presenteren. Voor diegenen die geen geldig COVID SAFE Ticket hebben, bieden wij ook de mogelijkheid aan om zich voor slechts €10 te laten testen in ons eigen testcenter, vlak bij het festival.

Wie naar GATE wilt komen heeft dus 2 opties.

1. COVID SAFE TICKET

De beste keuze blijft natuurlijk ervoor te zorgen dat uw COVID SAFE TICKET in orde is. Dit kan je ons presenteren via:
1. De covidsafe.be app (bekijk deze video voor wie hulp nodig heeft). Vergeet ook zeker niet om u ruim voor uw festivalbezoek aan te melden (via Itsme bv., instructievideo hier).
2. Een afgedrukt formulier dat je bekomt op mijngezondheid.belgie.be
3. Een papieren versie die je via de post opgestuurd wordt.

De voorwaarden om een geldig Covid Safe ticket te verkrijgen zijn de volgende:
- Volledige vaccinatie
- genezingscertificaat
- negatieve PCR (48u) of antigeentest (24u)

Alle info hier

2. Testcenter

Voor diegenen die geen geldig COVID SAFE Ticket hebben, bieden wij ook de mogelijkheid aan om zich voor slechts €10 te laten testen in ons eigen testcenter, vlak bij het festival. Breng zeker een identiteitskaart mee. Deze antigeentest is geldig de dag van de test en de dag erna tot middernacht. Wie dus opnieuw naar GATE komt de dag na deze test, zal het (hopelijk negatieve) resultaat kunnen terugvinden in de Covid Safe app en direct naar de ingang kunnen gaan, zonder opnieuw een test te moeten uitvoeren. Wie nog een derde dag terugkomt, zal zich dus wel opnieuw moeten laten testen.

Adres: De testcenter-tent bevindt zich in de Grondelstraat 152, Anderlecht (achterzijde van GATE).

Timing: Ons medisch personeel zal te uwer beschikking staan van 14u tot 17u. Kom tijdig om lange files te vermijden. Terwijl u wacht tot de deuren van GATE openen (zie openingsuren verderop), kan u een kijkje nemen bij de buren van Circle Park.

Reservatie: Stuur een mailtje met uw naam, dag(en) van festivalbezoek en het uur van uw voorkeur (zo vroeg mogelijk tussen 14u en 17u) naar testgatecouleurcafe@hotmail.com